MariaBingo

Maria Bingo

MariaBingo startade sin bingoverksamhet år 2006. de är nuförtiden Skandinaviens största site. MariaBingo har sin licens i England. Deras webbsida med mera information hittar du här: Maria Bingo

 

  • Mest bonusar
  • Svenska, du slipper prata och läsa engelska
  • Bäst stämning
  • Enklast att förstå och göra rätt
  • Bäst i test av Bingosajterna!
  • Gå direkt till deras webbsida: Spela Bingo på Maria.com

Vad är bra med MariaBingo

Du kan spela direkt i din webbläsare och slipper ladda ner program. Det tycker jag är smidigt. Det är alltid lika tråkigt att behöva installera och ha massor av olika program på datorn. MariaBingo profilerar sig starkt mot kvinnor, och nästan alla som spelat här en gång kommer tillbaka. Man lär lätt känna de andra och skaffa sig vänner när det är så, istället för att spela ihop med olika personer varje gång. Det tycker jag är kul!

Vilka bonusar får man på MariaBingo

Dubbelt upp i insättningsbonus, men max 1300 kronor. Sen får du också 50 kronor gratis när du registrerar dig, se bilden nedan.

Omdöme för MariaBingo

MariaBingo har mest bonusar. Deras programvara, eller rättare sagt vyn i webbläsaren när du spelar, är den enklaste av alla att förstå. Allt är tydligt och klart. Det är trevligast stämning, på vissa bingositer kan det bli ganska mycket svordomar och folk skäller på varandra. Men på MariaBingo är det verkligen ALLTID trevligt! En nackdel är att man träffar väldigt lite internationellt folk om man tycker det är skoj, eftersom MariaBingo är mest svenskt, men det är en nackdel jag bara tycker kan vara trevlig. Skönt att få prata svenska i chatten!

Betyg för MariaBingo

MariaBingo är bäst! De får full pott i betyg, och detta är stället man helt enkelt ska spela online bingo på om man nu ska göra det. Registrera dig direkt och prova! Klicka här för att gå till MariaBingo och få dina gratis 50 kronor att provspela med: Spela Bingo på Maria.com