Aha bingo

Om Aha Bingo

  • Mycket nya hela tiden
  • Kul med kändisar som ropar ut nummer
  • Lite dåligt med bonus
  • Lite folktomt ibland

Aha Bingo är ganska nya aktörer. De har lite kända profiler som ropar ut nummer ibland vilket kan vara skoj om man gillar det. T ex Carolina Gynning och Christer Sjögren har varit där.

 

Uppdatering angående Aha Bingo 2010-02-24

Vi har fått in flertalet klagomål på Aha Bingo den senaste månaden.

Kjell Claesson:

”Jag hade precis fått Bingo väldigt tidigt i spelet och vann en stor summa pengar. Sekunden efter blev jag frånkopplad. Min dator var uppkopplad mot internet, jag provade och kunde se webbsidor med Internet Explorer. När jag åter kopplade upp mig till spelet så hade jag inte mina pengar. Jag kontaktade supporten som mer eller mindre skrattade åt mig, de jag spelade med intygade att jag hade vunnit. Jag har fortfarande inte hört något om detta. Jag känner mig lurad och kommer aldrig igen spela på Aha Bingo!

 

Kändisarna som ropar ut får MASSOR med pengar.

Inskickat av person som påstår sig jobbat på Aha Bingo:

”Det har berättats att de som ropar ut bingonummer får en hel del med pengar för att göra det. Ganska naturligt, men både du och jag kan räkna ut var de pengarna tas ifrån. Från DIG! Istället för att dela ut gott om vinster och bonusar så betalar du för att lyssna på en kändis som t ex Carolina Gynning som ropar ut nummer.

 

Bingo på AhaBingo

  • Klassikern
  • Kvällsbingo
  • Super-varianten

Omdöme för Aha Bingo

Det är skoj med lite kändisar som ropar ut nummer, och ibland skojjar de till det så man skrattar. Stämningen är ofta ganska trött dock.

Betyg Aha Bingo

En stort svart streck för AhaBingo blir det, ett ställe vi definitivt inte rekommenderar för någon, STAY AWAY. Vill du spela, vinna bra och ha kul, gå till MariaBingo istället, klicka här så får du hem en bonus också: Maria Bingo

Aha Bingo om sig själva

AhaBingo – en riktig aha-upplevelse!

ahaBingo är den nyaste bingositen som nått den svenska marknaden. ahaBingo har ett unikt koncept där fokus ligger på att snabbt attrahera användaren och denne att stanna kvar på siten längre än på traditionella bingositer. Genom mycket hög användarvänlighet, ett tryggt och proffessionellt bemötande från vår kundvård och en oslagbar helhetskänsla blir ahaBingos spelare betalanade kunder redan på ett tidigt stadie.

Bland våra utropare hittar du Carolina Gynning, Gert Fylking, Christer Sjögren, med flera. Inom kort lanserar vi dessutom ytterligare tre väldigt bekanta och populära ansikten.