Betway

Skyhöga bonusar på Betway

Betway

Den stora fördelen med Betway är att de ger ut enorma bonusar. De är till och med kända för det, och det har blivit lite av deras sätt att ragga kunder. Naturligtvis är deras önskemål att värva spelare och att du ska göra av med mer såklart, men det är även en riktigt sjyst start. Nu får du t ex 1000 spänn direkt att spela för!

Galna 1000 kr bonus hos Betway.com

 

Dessutom är Betway bra

Betway har ett enormt utbud av spel och med en galen bonus sticker Betway ut bland de andra spelsajterna. Utöver bingo erbjuder Betway även sportbetting, poker och en spelavdelning där du också kan testa din lycka och allt finns på svenska såklart.

Om du letar efter höga bonusar har du definitivt hittat rätt hos Betway Casino.

Bonusar på Betway

Betways insättningserbjudande är det högsta som jag sett fram tills dags dato och det är svårslaget. Det säger sig lite själv att många faktiskt stannar och spelar, det är därför Betway vågar betala ett så högt pris för varje ny kund.

Vid insättning 1 får du 100% upp till $250, på insättning 2 får du 25% upp till $250 och på din tredje insättning hela 50% upp till $500. Med lojalitetsprogrammet tjänar du poäng som du sedan kan byta in mot spelpengar. Kom ihåg att de olika spelen bidrar olika mycket till din poänginsamling så läs informationen på hemsidan innan du börjar spela.

Omdöme för Betway

Sajten har ett mycket bra rykte bland sina spelare och de absolut flesta stannar kvar som trogna spelare då de erbjuder otroligt bra bonus, höga jackpots och en trevlig kundsupport.

Betway Poker

Andra spel

Bra utbud som bara den, här ska jag personligen spela ett tag framöver. Återkommer angående hur det gått, men just nu känns det som bästa spelsajten. Det skulle vara med undantag för Maria Bingo då, men jag är medveten att Maria Bingo är min favorit mycket för att jag så många vänner och bekanta där.

 

Poker på Betway

  • Omaha (Limit, Pot-limit)
  • Omaha Hi/Lo (Limit, Pot-limit)
  • 5 Card Draw (Limit, No-limit, Pot-limit)
  • 5/7 Card Stud (Limit, Pot-limit, No-Limit)
  • 5/7 Card Stud Hi/Lo (Limit, Pot-limit, No-Limit)
  • … och Texas Hold’Em (Limit, No-limit, Pot-limit) såklart