MinBingo

Fakta om MinBingo

MinBingo är Lasse Kronérs Bingosajt, eller ja, det är väl egentligen inte hans men han är en av personerna som håller i det. Lite kul med MinBingo är att 1% av överskottet går till välgörenhet.

Bra bonusar på MinBingo

Jadå, du får 50kr direkt utan att du behöver sätta in något. Sätter du in pengar får du 100 kronor till! Vidare får du också 100% i insättningsbonus första gånger du sätter in pengar, men max 1250 kronor. Du måste dock omsätta bonusen, d v s du kan inte ta ut den direkt och föra över den till ditt konto. Men när du har spelat för den och vunnit med gratispengarna kan du ta ut dem. Alltså, om du spelar för de där 1250 krorna och du går jämt upp så kan du ta ut dem.

Vilka Bingo typer finns på MinBingo

Traditionell skandinavisk bingo med 75 nummer.
Klassisk Bingo. Tills
Variant Bingo. Med tre brickor som har 25 nummer i fem omgångar.
Chatspel. Bingovärden bestämmer vad som ska spelas.

MinBingo

Omdöme MinBingo

MinBingo är ett bra ställe att spela Bingo på. De har två riktigt positiva ting som jag gillar skarpt. Det som speciellt utmärker MinBingo är att det är så bra stämning mellan spelarna. Det finns ju en chat där man kan prata med varandra, på andra siter kan det bli otrevlig stämning ibland, men här är det kul alltid. Det andra jag gillar med MinBingo är att det är just Lasse Kronér och att det går pengar till välgörenhet. Sen är inte bonusarna man får när man registrera sig fy skam heller 🙂

Betyg MinBingo

Ja, det finns inget negativt med MinBingo egentligen. Det är snyggt, lätt, snabbt och svenskt. Jag ska inte säga att MinBingo är bäst, för jag har en annan personlig favorit. Men MinBingo platsar nog som näst bäst.. och är du som jag, som registrerar dig på flera Bingosajter och varierar lite, så är MinBingo en av dem du ska registrera dig på direkt! Inget att vänta på!