Caliber Bingo

Caliber Bingo startades 2006 och är en av jättarna inom online betting. De har sin licens i Gibraltar, som ägare står Caliber Media – ett svenskägt bolag.

Gå till caliberbingo.com. Klicka här!

Omdöme för Caliber Bingo

Caliber Bingo är ett trevligt ställe, stämningen känns seriös och jag gillar plattformen. Skulle man vilja ta en paus från bingospelandet och testa något annat finns det mängder av roliga spel. Caliber håller toppklass, och detta är verkligen ett av ställena du MÅSTE prova att spela på. Det är roligt folk som hänger här, pratglada och trevliga människor, och jag har skaffat ett antal bra vänner här.

Betyg Caliber Bingo

Max poäng för Caliber Bingo, här finns allt. Rekommenderas till både vana bingospelare och nybörjare. Stämningen är hjälpsam och trevlig, inget att tveka på. Registrera dig direkt och hämta ut din bonus!

Bonus på Caliber Bingo

Japp, du får 50 kronor på direkten utan att du ens behöver sätta in pengar och en hundring i insättningsbonus. När du sätter in pengar får du en dubbelt upp i insättningsbonus, men med en max gräns på 1250 kronor! Bonusarna ploppar automatiskt in på ditt konto.

Caliber Bingo berättar

På Caliberbingo.com kan du spela bingo tillsammans med andra. Träffa nya vänner inne i vår trevliga Chat som leds av våra snälla bingovärdar och värdinnor. Vi har bl.a. Betalat ut Sveriges största online bingojackpot och har högre vinstutbetalning än flera andra aktörer. Gillar du att spela andra spel så har vi också roulette, blackjack, keno, videopoker samt olika spelmaskiner. Alla nya spelare välkomnas med en insättningsbonus som är lika stor som deras första insättning, ända upp till 1.250 SEK.

Gå till caliberbingo.com